Follow:

Nieuw interieur gezocht

vaatwasser

Het verval slaat toe. Buiten, in de herfst, met die prachtige kleuren aan de bomen. Maar ook binnen, in het huis dat we nog steeds een “nieuwbouw” huis noemen. De verf valt aan de buitenkant (weer) van de deuren en ramen, de derde wasdroger is laatst gekocht, en gisteren begaf de vaatwasser het. Error code 9: een of andere pomp heeft het van het ene op het andere moment begeven en nu wordt hij niet meer warm. Met de hand wassen dus, de komende weken. Tot ofwel mijn handige echtgenoot een nieuwe pomp heeft gekocht en besteld, ofwel we besluiten dat 6 jaar wel een mooie leeftijd is voor een vaatwasser en hij wordt vervangen door een nieuwe. (Met de hand wassen is leuk voor een keertje, maar niet al te lang. Ben ik verwend?!)

De apparaten in huis worden intensief gebruikt natuurlijk met een gezin met 3 opgroeiende kinderen. Eigenlijk had ik ook al plannen om de trap te vernieuwen en de keukenkastjes met name zijn ook wel aan een facelift toe.  En wat te denken van mezelf? Misschien heb ik zelf wel wat hulpstukken nodig, nu ik steeds minder goed in staat ben de kleine lettertjes en andere details te zien op korte afstand.

Maar het lijkt alsof alles tegelijk komt. En dat trekken de spaarrekeningen dan weer niet zo goed. Tijd voor een geldboompje in de tuin er bij.

 

 

Share on
Previous Post Next Post

Lees ook