Nieuw interieur gezocht

Het verval slaat toe. Buiten, in de herfst, met die prachtige kleuren aan de bomen. Maar ook binnen, in het huis dat we nog steeds een “nieuwbouw” huis noemen. De verf valt aan de buitenkant (weer) van de deuren en ramen, de derde wasdroger is laatst gekocht, en gisteren begaf de vaatwasser het. Error code 9: een of andere pomp heeft het van het ene op het andere moment begeven en nu wordt hij niet meer warm. Met de hand wassen dus, de komende weken. Tot ofwel mijn handige echtgenoot een nieuwe pomp heeft gekocht en besteld, ofwel we besluiten dat 6 jaar wel een mooie leeftijd is voor een vaatwasser en hij wordt vervangen door een nieuwe. (Met de hand wassen is leuk voor een keertje, maar niet al te lang. Ben ik verwend?!)

De apparaten in huis worden intensief gebruikt natuurlijk met een gezin met 3 opgroeiende kinderen. Eigenlijk had ik ook al plannen om de trap te vernieuwen en de keukenkastjes met name zijn ook wel aan een facelift toe.  En wat te denken van mezelf? Misschien heb ik zelf wel wat hulpstukken nodig, nu ik steeds minder goed in staat ben de kleine lettertjes en andere details te zien op korte afstand.

Maar het lijkt alsof alles tegelijk komt. En dat trekken de spaarrekeningen dan weer niet zo goed. Tijd voor een geldboompje in de tuin er bij.

 

 

4 reacties
 1. Rietepietz zegt

  Misschien meteen een nieuw geldboompje planten?

 2. schrijfsels zegt

  Oef, da’s wel erg snel, een vaatwasser die maar 6 jaar meegaat …. De onze is inmiddels 14, en doet nog fijn wat hzij moet doen.

 3. Villa BlaBla zegt

  Oh jee! Hier ging onlangs de vaatwasser kapot en een week nadien de wasmachine. Echt balen! Ik heb een week met de hand afgewassen en toen was ik het beu. Meteen naar de site van Coolblue gesurfd en nieuwe toestellen besteld. De dag nadien netjes in huis. Nooit spijt van gehad, maar wel een serieus geslonken spaarrekening natuurlijk. Maar hé, ik heb wel waar voor mijn geld, want mijn wasmachine met supergrote kuip is echt erg handig. Nu moet ik veel minder wassen.
  En die leesbril heb ik ook echt nodig hoor, pas bij de oogarts geweest en mijn verzicht is trouwens ook niet meer wat het geweest is…

 4. Anne J. zegt

  Ha, dat is ook de situatie waar wij nu in zitten…we moeten hoognodig verven, met 3 kinderen is na 13 jaar het huis verandert in een uitdragerij. Maar ja, heb zo geen zin om alles aan de kant te moeten doen voor deze klus. En er moet ook nieuwe vloerbedekking komen op de slaapverdieping, die is ook hard aan vervanging toe… En dan de koelkast nog.

  Ondertusen in deze 13 jaar wel al: de magnetron, afwasmachine, droger, hallogeenspotjes gedeeltelijk (de rest moet nog, ook geen zin in), 2e koelkast in de kelder, tv 2x, en een laptop vervangen. En de buitenkant laten schilderen.

Geef een antwoord

Je emailadres wordt niet getoond op de site

Dank je wel!