Follow:

Deze maand: veel bankhangen met lekkere series en films!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik loop mezelf voorbij. Met twee banen, drie kinderen, twee hulpbehoevende ouders, een cursus, een hele lange file vandaag en een bijna vergeten blog en een tenniscarriere die uit het slop moet worden gehaald. En dan heb ik het nog niet over die sinterklaassurprise gehad…

Ontspanning moet, zo tussendoor. Zeker nu het buiten zo donker en koud is, dat kost extra energie op de een of andere manier. Het is nu wel heel verleidelijk om onder een dekentje te gaan hangen op de bank en iets leuks op te zetten. Wat leuk is, daar zijn de meningen over verdeeld, ook in dit huis. Ieder zijn smaak, en wat mij betreft is vooral ook de afwisseling van genres leuk. (Dus kijken we eerst “The end of the F*king World”, daarna een Zweedse thriller, dan “Westworld”, gevolgd door een zwijmelserie als “Outlander” (eh, ik alleen, mijn man haakte af bij teveel romantiek) en nu beginnen we aan “Mr. Robot”.

Lekker relaxte feelgood, love en kerstfilms

Voor wie van romantische films of series houdt, gewoon lekker feelgood zonder al te veel hersenkrakers is er nu de Nederlandse streamingdienst WithLove.tv. Sinds deze week hebben ze naast de lovestories ook lekkere kerstfilms! En zo leuk, via die andere site mag ik daarvoor iedereen die dit leest één maand gratis abonnement aanbieden! Gewoon, om lekker uit te proberen. Zelfs ik ben er aan het rondsnuffelen.

Wie doet er mee?!

Surf even snel naar allesoverkinderen.nl en bekijk in dit artikel hoe e.e.a. werkt. Of gebruik direct deze link (en vermeld dat je via allesoverkinderen bent getipt.)

Een gratis maand overal en altijd films en series kijken van het soort waar je in deze donkere dagen voor kerst vast helemaal aan toe bent?! Ik zou het doen! 🙂

Share on
Previous Post Next Post

Lees ook