Follow:

Make-up voor echte mannen

Ken je ze nog, die jongetjes die aanbellen en dan heel hard wegrennen?

Die werken allemaal bij TNT post tegenwoordig.

Deze kwam ik tegen op facebook, en moest er hard om lachen. Het is namelijk een feit (en daar hebben ze vast een goede reden voor) dat de bezorgers wel heel snel weer wegrennen als je niet binnen 2 seconden de voordeur opendoet. Nou werk ik thuis, dus ben er vaak wel overdag als de pakjesman komt, maar mijn mini-kantoortje is op zolder dus het duurt even voor ik er ben. Ik typ meestal in een noodvaart mijn zin af, zet mijn thee neer en druk in het voorbijgaan nog even op “save” en dender de trappen af. En regelmatig zie ik pakjesmannen die hier nog niet vaak zijn geweest nog nét om de hoek verdwijnen. Met mijn pakje.

Het is goed voor mijn conditie, want er worden best veel pakjes bezorgd, en door veel verschillende bedrijven. Soms ren ik vier keer per dag alleen voor pakjes al naar beneden. Het is natuurlijk wel altijd fijn om iets te krijgen. Al zijn de meeste pakjes voor mijn man.

pakjes

Zo ook deze twee, allebei gericht aan mijn echtgenoot. Vooral de combinatie vond ik heel intrigerend. De ene voor “echte mannen” en de ander van de “make-up heaven”. Wat moet ik dáár nou weer van denken? Welke past beter bij mijn man? Eigenlijk vind ik mijn echtgenoot geen man om ook maar één van beide winkels met zo’n naam uit te zoeken. Hoe zou mijn man eruit zien met lipgloss en geruit overhemd, met een enorme hakbijl in zijn hand? En, zo gingen mijn gedachten verder, spreekt het elkaar eigenlijk wel zo tegen als ik in eerste instantie dacht? Is het juist niet superstoer als een man een lijntje om zijn oog durft te dragen als hij dat leuk vindt? Een witte gepoederde pruik? Waarom mag een echte man geen blauwe oogschaduw maar wel die vieze kriebelende echte-mannen-baard met verzorgende creme bijwerken voor de spiegel? Of eh… Zou er misschien iets voor mij in één van die pakjes zitten? (In dat pakje voor de “echte man” dan natuurlijk!) Of eh….

Aan het einde van de dag kwam hij thuis. Helaas, niets voor mij. En de uitkomst van het raadsel was, net als de inhoud van de dozen, een stuk minder spectaculair dan dit beeld, dus daar zal ik jullie verder niet mee vermoeien.

Share on
Previous Post Next Post

Lees ook