Prioriteitenlijstje

Beste medeblogsters, meelezers, kennissen en de wat vagere vrienden, ik ben er nog. Alleen een beetje druk. Het gaat allemaal goed met me, met ons, maar op de een of andere manier kom ik er niet toe dat – of wat dan ook – hier te bloggen. Mijn prioriteitenlijstje in mei en juni en – sh*t het is al juli! ziet er als volgt uit:

 1. De familie. Kinderen, ouders. Man ook.
 2. Netflix series. Verslavend ja. Maar ook zeer ontspannend. Momenteel kijk ik The Affair (de titel heeft me er even van weerhouden, maar eenmaal begonnen na twee afleveringen verkoch. Dit is écht een goeie serie!)  en Missing samen met mijn man (nu deel 2 net uit, superspannend!)
 3. Werk! Al was het maar omdat ik me daar contractuele verplichtingen voor heb aangegaan. Krijg er wel salaris voor terug. En een paar dagen lekkere koffie, aardige collega’s. Een beetje puzzeltjes oplossen, waar andere mensen dan weer blij van worden.
 4. Dat ándere werk, dat ik hiervoor deed, buiten de officiële werkuren. Sites in de lucht  houden, artikelen schrijven, social media bijwerken.
 5. Tennis. De laatste tijd weer steeds steeds vaker, steeds fanatieker, en ook qua speelsterkte weer op de weg terug naar waar ik lang geleden vandaan kwam (onbereikbaar en onrealistisch doel maar toch..)
 6. Sociale contacten. Vriendinnetjes waar ik op hún vrije werkdagen mee afsprak voor een kopje koffie of een wandeling omdat ik toch mijn eigen agenda kon beheren zie ik opeens vanwege agenda-technische problemen wat minder. Dan soms maar ten kosten van punt één in de avond of in het weekend.
 7. Het huishouden. Waaaaaaah. De afwasmachine uitruimen staat op het lijstje van de kids tegenwoordig, de keuken zelf soppen zou wel weer eens mogen gebeuren, en de badkamer daar schaam ik me gewoon voor zo vies als die is.
 8. Bloggen….
5 reacties
 1. Rietepietz zegt

  Tja zoiets lag wel in de lijn der verwachtingen;-) Moet allemaal even wennen en opnieuw gerangschikt worden lijkt me trouwens een prima volgorde.

 2. Naomi zegt

  Nou, dat je nog toekomst aan punt acht (want hé, het is je vandaag gelukt), petje af!

 3. Mrs. T. zegt

  Haha, man ook. 😉

 4. nicole zegt

  Ah, daar ben je weer! Ik dacht al dat je door je nieuwe baan veel minder tijd hebt voor bloggen. Ik moet glimlachen dat Netflix zo hoog op de lijst staat : )

 5. Villasappho zegt

  Je hebt het druk, soms komt het leven er tussendoor. Geen schande toch.

Geef een antwoord

Je emailadres wordt niet getoond op de site

Dank je wel!