Follow:

Shoppen in de kerstvakantie

Mijn man en ik, zomaar even samen vrij terwijl de kinderen nog op school zitten. Een ideale gelegenheid om samen naar de stad te gaan. Niet dat ik een groot fan ben van kerstbomen en overdadige decoraties, maar op de vroege dinsdagochtend is het allemaal nog wel te doen.  

Eerste missie: nieuwe schoenen kopen. En nu écht, want ik loop voor gek op deze ouwe afgetrapte “zwarte” pumps. Ik heb nog wel enkellaarsjes, maar die staan ook niet onder elke jurk. En die hele hoge zwarte pumps, daar red ik het net van de parkeerplaats tot in de feestzaal mee. Niet te ver over de straat met losse keitjes.

Oud, erg oud. Heel veel aangehad. Wat zaten ze lekker… en ze konden overal bij.
Goede vervangers. Niets verrassends aan, maar netjes en elegant genoeg voor onder een jurk/rok, en ze zitten lekker genoeg om heel lang mee te kunnen lopen. Bovendien 30% korting op toch al niet te duur voor heel zacht leer.

En als je dan toch in de stad bent moet je natuurlijk even wat drinken. Een latte macchiato en een warme chocomel. En doe er maar zo’n cheesecake bij. Helaas geen foto’s. Het cafeetje was warm en modern-knus en precies genoeg gevuld met ander publiek. Jammer van de kerstmuziek. 

Ik denk dat ik komende week nog wel een keer met dochter gezellig ergens ga winkelen in een iets grotere stad, maar dan is het ook wel weer klaar. Koop ik wat ik nodig heb in de buurt. De tijden van vroeger toen ik met vriend of vriendin zeker elke week móest kijken wat er voor nieuws in de winkels lag, overal aan moest zitten en alles moest proberen, die is voorbij.  

Share on
Previous Post Next Post

Lees ook